ÎCCJ. Comunicat privind decizia pronunţată de Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept în ședinţa din 16 decembrie 2019

Potrivit site-ului oficial (www.scj.ro), ÎCCJ a publicat un comunicat privind decizia pronunțată de Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept, în ședința din 16 decembrie 2019. Redăm, mai jos, respectiva soluție:

Dosar nr. 2384/1/2019

Hotărârile consiliului local privind atribuirea contractelor de delegare a gestiunii serviciilor de administrare a domeniului public și privat, reglementate de Ordonanța Guvernului nr. 71/2002 privind organizarea și funcționarea serviciilor publice de administrare a domeniului public și privat de interes local, aprobată cu modificări prin Legea nr. 3/2003, intră în sfera noțiunii de „hotărâri privind patrimoniul” folosită de art. 45 alin. (3) din Legea administrației publice nr. 215/2001.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației
DOWNLOAD FULL ARTICLE

ÎCCJ. Comunicat privind decizia pronunțată de Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept în ședința din 16 decembrie 2019 was last modified: ianuarie 22nd, 2020 by Redacția ProLege

Numai utilizatorii autentificați pot scrie comentarii

Arhiva Revista

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.