Suplimentarea numărului maxim de posturi pentru DNA pentru Structura de sprijin a procurorilor europeni delegaţi în România (H.G. nr. 973/2022)

Actul publicat în Monitorul Oficial

Sumar
 

H.G. nr. 973/2022 privind suplimentarea numărului maxim de posturi pentru Direcția Națională Anticorupție pentru Structura de sprijin a procurorilor europeni delegați în România

(M. Of. nr. 774 din 3 august 2022)

 

Numărul maxim de posturi al Direcției Naționale Anticorupție se suplimentează cu 15 posturi de ofițeri și agenți de poliție judiciară pentru Structura de sprijin a procurorilor europeni delegați în România

În M. Of. nr. 774 din 3 august 2022 s-a publicat H.G. nr. 973/2022 privind suplimentarea numărului maxim de posturi pentru Direcția Națională Anticorupție pentru Structura de sprijin a procurorilor europeni delegați în România.

Redăm, în cele ce urmează, prevederile respectivului act normativ.

Art. 1

Numărul maxim de posturi al Direcției Naționale Anticorupție se suplimentează cu 15 posturi de ofițeri și agenți de poliție judiciară pentru Structura de sprijin a procurorilor europeni delegați în România.

Art. 2

Numărul maxim de posturi prevăzut la art. 1 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 39/2014 privind stabilirea numărului maxim de posturi pentru Ministerul Public, cu modificările ulterioare, se majorează în mod corespunzător cu numărul de posturi suplimentate prevăzut la art. 1.

 

Suplimentarea numărului maxim de posturi pentru DNA pentru Structura de sprijin a procurorilor europeni delegați în România (H.G. nr. 973/2022) was last modified: September 8th, 2022 by Redacția ProLege

Only registered users can comment.

Arhiva Revista

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.