Neconstituționalitate (M. Of. nr. 128/19.02.2020): Legea pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul transportului de persoane

Decizia CCR Actul normativ Sumar
 

D.C.C. nr. 29/2020

(M. Of. nr. 128 din 19 februarie 2020)

 

Legea pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul transportului de persoane

 

Neconstituționalitate

 

În M. Of. nr. 128 din 19 februarie 2020 s-a publicat Decizia Curții Constituționale nr. 29/2020 privitoare la obiecția de neconstituționalitate a Legii pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul transportului de persoane.

Astfel, Curtea a constatat neconstituționalitatea Legii  pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul transportului de persoane în ansamblul său.

 

 

Obiectul obiecției de neconstituționalitate

Legea pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul transportului de persoane

 

 

D.C.C. nr. 29/2020

Prin Decizia nr. 29/2020, Curtea Constituțională a admis obiecția de neconstituționalitate formulată de un număr de 55 de deputați aparținând Grupului parlamentar al Partidului Social Democrat și a constatat că Legea pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul transportului de persoane este neconstituțională în ansamblul său.

 

 
DOWNLOAD FULL ARTICLE

Neconstituționalitate (M. Of. nr. 128/19.02.2020): Legea pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul transportului de persoane was last modified: aprilie 6th, 2020 by Redacția ProLege

Numai utilizatorii autentificați pot scrie comentarii

Arhiva Revista

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.